абе таранколу. вземи научи математиката. 5% от 1мил са 50 000. 20% от 50к са 10к.
ей трябва математика за първи клас да обяснявам на пишман търговци.
и да обядвал съм няколко месеца всеки ден с фонд мениджър. това ми беше работата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
макар и с голямо закъснение пускам едни къси от 1,3216... дано само не съм уцелил дъното..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И кво ядохте------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като го няма РЕДА да им връчва мотиката на ЖИУОТНИТЕ и започват много да знаят
KУЧИК, да не се засегнеш![]()
фнимателската с изказа селски мертек!!!!!
на 10 к забрай да сложиш и ДДС 20%.....а и акциза.....
и ква ти беше работата не разбрах... лъска му чепика докат той яде ли.....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
е сподели някоя тънкост от кухнята, ама не от кухнята на кръчмата....![]()
Яяяя, тук пак се заформила седянка- и кЪт гледам, Олегчо си е намерил още един идол
----------
товааааа, бих казала, е много съмнителна работа ............ много, мноооого ум по тез обеди си събрал![]()
няма тънкости общо взето. изкарай 12 месеца без загуба на реална сметка поне 100к. от там почваш да търсиш инвеститори.
не е много сложна схемата. Въпроса е дали те устройва. много работа е. на всичкото отгоре повечето фонд мениджъри не са кой знае какви трейдъри. поне 3 месеца от 12 те губят.
и търгуват без никакъв риск от тяхна страна. те пари не могат да загубят.
JaY_Z, не се обиждай.. просто като някой ми каже че не мога да смятам и много се засягам
.
все пак имам висше по математика. а работата ми беше да намирам инвеститори.