Е па казва ли ти някой. Има новини да излизат. Дано разлюлеят малко лодката.![]()
Е па казва ли ти някой. Има новини да излизат. Дано разлюлеят малко лодката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 1.3333 много чакащи поръчки ще има за късо![]()
NIQUE (30-07-2013)
Викаш бая съм се омотал с моята тл![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бахти пазара....и при Америката щом почнахме да рейнджим, прай му сметката....![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
правя я аз и излиза отрицателна нещо.. дългата ми удари 15 стоп
.. щото комбинацията лош вход с кофти спред не е добре. ама все тая -10 или -15 не ми пука особено. ама няма къде да хвана нещо.. то мамата си трака
Не го гледай kmv-to, Наджаскал го тоя канал точно като един от който взима примерТея линии минават както им падне, само и само да му пaснат на желанията, но не и на действителната цена.
kmv, пича може да разбира много, но що се отнася до рисуване, си е чисто нагласяне и не става за взимане на пример![]()
С такова рисуване, кога ще вземеш трейд навреме ? То от всякъде ще има някоя линия![]()
Oleg, създаваш объркване- от графиките се вижда, че всъщност ти отработваш пробив на трендлиния и последващо движение, а така, както си го написал, се подразбира, че трябва да си начертаеш трендлиния и да отработваш корекциите към нея. Едното се прилага при рейндж на по-високия фрейм, а другото при тренд на по-високия.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН