Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук грешиш, аз познавам няколко човека които са мнооого заможни, но нито карат скъпи коли нито показват накакъв изключителен стандарт, хора всякакви![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Говоря за нормални хора GGBG, не за такива на които им е безразлично дали живеят в 50кв или 200кв жилище, и не правят разлика между S класа и опел астра![]()
Не е нужно да ти пука, за да избереш това което е по-хубаво
Аз например знаеш, че харесвам Мерцедес. Мои познати обаче не и го считат че нищо особено и всеки втори с пари карал Мерцедес. Е на мен не ми пука кой какво мисли. Аз си харесвам Мерцедес независимо от хорските нагласи
А това че доста от хората с пари имат добър вкус....толкова по-добре![]()
Я да са провикна аз, че много скучно стана :
ДАВАЙ ЕВРОООООООООООО
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (30-07-2013)
БАБО МЕЦО, кога си станала пънкар
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
GGBG (30-07-2013)
Кво му харесваш на тоя мерцедес, технологично толкова изостанаха. Добре че пуснаха новата с класа сега, та да загатнат, че има нещо в тази кола. Някви мазди и тем подобни ги изпревариха и по технологии и надежност, че започнха и по лукс.Аз например знаеш, че харесвам Мерцедес. Мои познати обаче не и го считат че нищо особено и всеки втори с пари карал Мерцедес. Е на мен не ми пука кой какво мисли. Аз си харесвам Мерцедес независимо от хорските нагласи
А това че доста от хората с пари имат добър вкус....толкова по-добре
Да живеят баварците, да отсрамват Германия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
1.33333 там чакат много мецани![]()