изчакайте нещо което поне мяза на посока то това днес е много грубо. баровете все по малки стават накрая спреда немой да избием![]()
изчакайте нещо което поне мяза на посока то това днес е много грубо. баровете все по малки стават накрая спреда немой да избием![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег, само да добавя, да не битува някоя заблуда. Аз не съм супер печеливш, даже не съм и средно печеливш. 3-6% на месец на капитала ми е идеално. Два месеца в годината да хвана повечко, ако списам тренд по индексите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E кое е тъпото ? Дали ще ги дам за хотел, за гориво, за ексурзия, все си е разход. Какво значение има за кое точно, колко се дават ?
----------
Няма нищо, другата седмица като дойдат бонусите, пак ще можеш да го играеш![]()
ти с 100 000 Е акаунт ли търгуваш ? 3% са ти добре. кво ядеш ?
Въпрос на човек, отдавна ми премина нуждата да съм в топ кола. Може би, ако парите бяха с 1 порядък отгоре, нямаше да ми пука, но сега предпочитам да ги дам за реална консумация или бъдещата такава на малкия.
Изчезвам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?