Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам никакво мнение, в смисъл актуално, нарочно спрях да трейдвам и да чета 1 месец, че тотално се изморих и попаднах във фундаментално неведение. Около 15-и август ще пусна статистиките и ще започна да влизам в час. Дотогава ставам само за лаф моабет и дъра-бъра.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
babaMETZA (16-07-2013)
а дали си спомняш, че щеше да черпиш ????? сега вече нямаш оправдание![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за 3043 никой ли нема желание....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Еми по тая схема ми излиза 7-8 средната печалба.. Около 40 сделки на месец са 300 пипса. това със стоповете и всичко. Ама стоповете ми са най много 8 ако всичко съм правил както трябва. Това говорим за нормален месец в който нямам психични сривове
![]()
За чрепня винаги готов. Днеска ще пия, утре имам мач , другиден съм фрее, петък ще пия, събота фрее и ще изтрезнявам, неделя тръгвам по морета. Намествай се къдет прецениш.
----------
Това на тестер или на реална търговия?
А сега виж , ако брокера реши да те товари със 1.5 пипа слип на входа, още толкова на изхода, колко драстично ще ти повлияе на резултата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ей голяма полемика се заформи тук, ама истината е че пазара си е .............. майката особено в момента, както се поздравяват у наше село.То така и нямам позиция и няма кво да се прави, докато чакам долара да тръгне най-после да мачка. Аз нищо не разбирам от гореизложените сложнотии и играя фихти-фихти, пък като губя си ограничавам загубата, кат печеля - оставям да го изцедя и изтръскам
Тъй ще ми е по-леко и лесно на ума и душата! Де го Дизелаки да каже какво да очакваме идните дни
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
реална търговия, брокера ако реши да ме товари го сменям, но доколкото знам брокера почва да товари при 5 цифрени печалби, аз до там не съм я докарал за сега. Другата година януари може да сложим по голям акаунт и ще видим брокера тогава какво ще реши.
Но засега спреда си ми е 1.5 и изпълнението е точно. При новини стига и до 15 спреда, точно както го описваш, но аз не влизам на новини. Преди 10 години не знам пазара наживо как е бил, но да се печели от форекс не е трудно, по трудно е да разбереш че не е трудно( не съм много грамотен)
stanislavnba, а каква ти е успеваемоста на тест и респективно на реална?Хах търгувам на М15 , средната ми печалба на сделка е 22 пипса а средната загуба 11. Такива са вмомента на тест са 35 средно и 10 средно загуба. Но още бая имам докато стигна резултатите от тест. Ако търгуваш за средно 5-6 пипса на сделка то трябва да гледаш М1. И тогава смисъла какъв е при положение че ти ми твърдиш че спреда е 2-2.5..
Спреда също е една от причините да не е логично да се търгува на малките графики и да се целят малки печалби.
На тест е 80% , на реално 60-65 зависи от месеца. Много неща изпускам наживо, правя и грешки от време на време, имам работа още, не е като да е изпипано. Да не говорим че някой път наживо имам вместо 30 -60 входа, което хептен променя нещата.