мда ..и това мисля да съм го чел някъде , може и да греша , но ми се струва че и тази статистика не е много вярна .това с процентите важи за всички видове бизнес и работа и т.н. 95% от хората се провалят във всичко, или достигат някакво мизерно ниво, което е просто задоволително.
95% от бизнесите фалирват до 10 години, отново по същата причина.
Във форекса печеливши са около 40% по последни данни на брокерите в САЩ. Само че от тези 35% печелят супер малко, т.е. колкото една заплата и немогат да минат този праг. Само останалите 5% са про трейдъри и всъщност печелят много. И всъщност тези 5% взимат парите на 60% от хората на пазара.
Реално едва ли може да се направи такава , а и кой ли го интересува ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей го долара натисна и сега баш в 18ч като ми даде сигнал ще пътувам към вкъщи и ще се пуля на телефона.........м*ди рунтави![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Именно, всичко си е нормална закономерност и няма нищо плашещо в това.това с процентите важи за всички видове бизнес и работа и т.н. 95% от хората се провалят във всичко, или достигат някакво мизерно ниво, което е просто задоволително.
95% от бизнесите фалирват до 10 години, отново по същата причина.
Във форекса печеливши са около 40% по последни данни на брокерите в САЩ. Само че от тези 35% печелят супер малко, т.е. колкото една заплата и немогат да минат този праг. Само останалите 5% са про трейдъри и всъщност печелят много. И всъщност тези 5% взимат парите на 60% от хората на пазара.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12, сериозен ник ( код ) си сложил
през телефона , кофти работа поне за мен , не е ли на монитора ,,,,![]()
Последна редакция от kmv : 15-07-2013 на 16:39
стига пари да имаш всяква статистика може да направиш. трябват ти само хора да ходят да питат по улицатаи готово.
при анонимни проучвания данните са 99% достоверни(винаги се намира 1 процент тарикати дето лъжат за всичко)...
а статистиките на брокерите се правят най лесно. пускат си един софтуеър и бам готово... те имат данните които им трябват.
stanislavnba, може , не искам да споря , не съм запознат с това , но важно е то да си в процента на + , както всеки де![]()
SELL съм му мамата, трябва си в играта по ТЕФТЕРА! Мерси за предупреждениетоама стопчетата ми са повече от поносими, поне в тази сделка
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kmv (15-07-2013)
stanislavnba, може , не искам да споря , не съм запознат с това , но важно е то да си в процента на + , както всеки де
да това с процента на + е дълга и широка, установих аз че важното е да събера за един акаунт от 100к пък от там да съм на + за годината е доста елементарно. с риск 0.5% на сделка никога няма да ме боли фара за глупости и ще си правя поне един доволен доход за месец. Само че докато ги докарам тея 100к е тегавото и мъчителното. и се минава само през ей такива глупости:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Уникална картинкаstanislavnba, може , не искам да споря , не съм запознат с това , но важно е то да си в процента на + , както всеки де
да това с процента на + е дълга и широка, установих аз че важното е да събера за един акаунт от 100к пък от там да съм на + за годината е доста елементарно. с риск 0.5% на сделка никога няма да ме боли фара за глупости и ще си правя поне един доволен доход за месец. Само че докато ги докарам тея 100к е тегавото и мъчителното. и се минава само през ей такива глупости:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
D-12, сигурен ли си, че тоя сел е по правилата?