Точно както очаквах, еврото пада и тоя спад няма да е само днешен ми се струва.
Точно както очаквах, еврото пада и тоя спад няма да е само днешен ми се струва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Mного се замота тук ,
може и да се върне малко нагоре .............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Туй е мойто село! Какъв гюндюрлюк и бучемиш беше преди да намерят пари да го облагородят. Катерихме се по едни дървени, начупени мостчета и стълби. Ама все лакомия и завист селяндурска. Що народ искаше да стопанисва и заведението на входа, и водопадите, и минералните бани и все му правиха сечено. Сега са се юрнали всеки да категоризира къщата си да я дава за гости. В този контекст само да вметна Давай ДолареееееееЕто, както писах, а такива са и моите впечатления, изглежда уредено (испанския балкан). Няма опасност да се пребиеш докато се любуваш на природата. Павирано, обезопасено, но не чак толкова красиво.
У нас ми харесаха Крушунските водопади. Опитали са се да направят пътечки, макар терена да е много труден.само без СОПОЛЕ, че още нямам вход
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ang_bs (15-07-2013)
По наше село това
Uploaded with ImageShack.us
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/gf7m.jpg/][IMG]http:
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е идеята - да се култивира и да се печели от страничната дейност, а природната забележителност само да привлече туристопотока. Във вида, в който го видях ми хареса, но табелите не са достатъчно до самото село. Като цяло последните години доста пари се дадоха, някои малко безхаберно - например моста над р. Осъм към Деветашката пещера - спокойно могат два тира да се разминат и поне 10 да паркират на него, но пътя до него е еднолентов, обрасъл и донякъде асфалтиран!?!Туй е мойто село! Какъв гюндюрлюк и бучемиш беше преди да намерят пари да го облагородят. Катерихме се по едни дървени, начупени мостчета и стълби. Ама все лакомия и завист селяндурска. Що народ искаше да стопанисва и заведението на входа, и водопадите, и минералните бани и все му правиха сечено. Сега са се юрнали всеки да категоризира къщата си да я дава за гости. В този контекст само да вметна Давай Доларееееееесамо без СОПОЛЕ, че още нямам вход
Аз днес се налудувах. 5 долара таргет изпълнен със слизането до 1,3026. Довечера пак пускам "робокоп" да "копае".![]()
D-12 (15-07-2013)
Ехеее, ти направо към края на месеца ще притежаваш десетки левовеТова е идеята - да се култивира и да се печели от страничната дейност, а природната забележителност само да привлече туристопотока. Във вида, в който го видях ми хареса, но табелите не са достатъчно до самото село. Като цяло последните години доста пари се дадоха, някои малко безхаберно - например моста над р. Осъм към Деветашката пещера - спокойно могат два тира да се разминат и поне 10 да паркират на него, но пътя до него е еднолентов, обрасъл и донякъде асфалтиран!?!
Аз днес се налудувах. 5 долара таргет изпълнен със слизането до 1,3026. Довечера пак пускам "робокоп" да "копае".![]()
Язе проучвам възможноста за евентуални покупки от тука нейдеАма нека наближим американската сесия и ще мислим
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (15-07-2013)
Много правилно казано![]()
![]()
Лошото е, че няма къде да полегна в офисаЗатова отивам да взема кафе, за разбуждане
Абре кво стана с оня кафеджия, той изтегли една пара и не мож изтреезнее цяла седмица май![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА