Вие двамата кво се взехте, до оня ден престилки с ръкави си раздавахте(шегичка).
РЕД-е, честито. Още 10 такива поредни месеца да имаш.
Междудругото е много гот, като го нарисува Олег, процедирането.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Изпуснал съм шоуто, ама и други хора го споменават.
----------
Аре да правим още едно дъно на еврото, точно го селнах на 2840, стоп на 2855, цел 2780.
Най-маразя така като спре с опашка.
Как сте агънца???
Стопче на +100 (ех от кога се точа да го каже ръъъъъццццццц), да гасим изчислителната машина и да ходим да приберем дечко от детската градина, че още сополив горкия. Тати му купи цял куп динозаври вчера за добро настоение
Приятни почивни дни, колеги, споделени със семейство и приятели!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Нв беше никво шоу, че беше голяма простотия !!!
,,,,,
Абса що точно сега реши, че требе дъно да прави???
Щото РЕДА му идва наум, че могат дъното да го
направят с ГАП с отварянето за да не дадът на
ЦАЦАТА да искара стинки,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледайте, скоро имах гости от прованса и мъжът вика дай да видя как се пуска сделка и му дадох един комисионерски акаунт да си пусне с 0.01 на бенча. И сега се сетих да влезна да видя как съм с комисионните и гледам ордер, че и му го затворих , като е на някакви чудовищни пипсове профит, но за съжаление само 44 евра.
----------
Щото не съм търгувал и ей сега скъсих някакви центове, ама ми е все тая. Онзи ден взех брутално от долар/йена и се зарекох пас до днес довечера на нормалните сметки.
Как сте агънца???
Еххххх 44 еврака с 0,01 лот,,,,,,бе тва колко пипа??
Не мога да смятам толкоз големи числа,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дядо говори със внука си за рецесията:
- Цялата икономика отива по дяволите.
- Кажи ми нещо, което не знам. - отвърнал отегчено внукът.
Дядото го поглежда и му казва:
- Баба ти може да го поеме в гъза чак до лакътя.
АЙ НАЗДРВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееее ееее..............
![]()
Сел на 1.3405, затворено сега от мене , като отворих случайно сметката на 1.28354
Айде лека от мене. Приятен уикенд и уйкенд на всички.
Как сте агънца???
REDA (05-07-2013)
Kolegi Priqten Uikendvse pak za men nqma da tolkova priqten
no tova e pazara dneska pe4eli6 utre gubi6 pone nie trqbva da go znaem tova![]()