Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и затова имам стоп на 3050, но нещо ми се върти в главата и си струва опита да хвана дънце на 1 час.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
стопа на + и вече даже си търся някакъв лимит... чакам Фицката да каже къде му е стопа и слагам лимита 1 пипс по-отгоре...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (25-06-2013)
момчета,време е малко да си починете
мечка ще ви гази вази без време да знаете
ама не чувате
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kozoderski (25-06-2013)
mariq (25-06-2013)
Банкер от Фед: Спекулантите нямат шанс
"Пазарите ни проверяват колко сме издръжливи
Не мисля, че някой ще успее да измами УФР, но не изключва, че големи финансови средства някъде се организират като дива орда и ако забележат слабост, ще щурмуват"
http://banks.dir.bg/2013/06/25/news14263302.html
![]()
D-12 (25-06-2013)