То нали имаше някаква врътка, че акциза е на брой късове цигари, но няма акциз на тютюн, листчета и филтри.Statev, Не ги съдя, всеки си ама право на избор, то ако не прави разни хватки това кафенце няма начин да оцелее, а храни едно семейство и двама служители, без такива неща отдавна да е затворило.
Отваря сутрин рано, да минат кучкарите да си вземат кафе, ако им звънна и вкъщи ми носят кафето, до градинката на майките с деца носят, правят какво ли не само да оцелят.
А иначе тютюна е също толкова качествен, колкото в цигарите, от една фабрика излиза. Булгартабак.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
според мен парите не се точат от бюджета, а се взимат още преди да са стигнали до него... разбира се с редукция, т.е. непълната сума която би стигнала до бюджета отива в нечии джобове....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Купувала съм си оттам единични цигари, много са ми силни и неприятни, питала са ги, казаха ми, че хубавия тютюн е скъп и не могат да докарат добра цена и затова от такъв свиват, че тия им вървят.
Не съм се интересувала подробно, но бая народ като минавам сутрин за кафе влиза само да си купи цигари от тия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е толкова лесно .... предимно се "краде" чрез комисионии ... от обществени поръчки , последният интересен случай който се сещам е с ЕРП-тата и ДКБЕР.... ЕПР-тата искаха 40% увеличение , сами се сещате че това увеличение е просто не логично ... , а ДКБЕР излязаха със становище 13 % е приемливо.... така и ДКБЕР излиза "чист" защитил интереса на народа... а колко комисионна са взели за да приемат тия 13%... те си знаят.
----------
Не конкретизирах тебе ... извинявай не се изразих правилно .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
какво е ДКБЕР - "Дини и Круши БЕРем всекви" - те май само за това ставатНе е толкова лесно .... предимно се "краде" чрез комисионии ... от обществени поръчки , последният интересен случай който се сещам е с ЕРП-тата и ДКБЕР.... ЕПР-тата искаха 40% увеличение , сами се сещате че това увеличение е просто не логично ... , а ДКБЕР излязаха със становище 13 % е приемливо.... така и ДКБЕР излиза "чист" защитил интереса на народа... а колко комисионна са взели за да приемат тия 13%... те си знаят.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (14-06-2013)
Държавният енергиен и воден регулатор .... може да не съм написал точното съкращение ..
продавате ли бре или се чудите
давай долареееее![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
hanuman (14-06-2013)
въпроса е не дали ще има спад а колко
то ще си покаже ако задържим около 1.32000-1.33000 и другата седмица, мислим 1.3000 зоната е сигурна за ретест
че видим по Н4 какво че се рисува на тия нива
----------
https://www.tradingview.com/x/rsCsxQgA/
евентуален вариант, требе се дебне![]()
1.3000 ако стигнем в близко бъдеще от тези нива... според мойто скромно мнение няма да е корекция
.................................................. .................................................. ..