Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никой , няма да я спре ... тази контрабанда се прави от хората които стоят над всичко в тази държава.А кой ще спре контрабандата - Нелегалната търговия с цигари възлиза на над 1 млрд. лв., твърди бизнесът. На този фон заловеното количество от митничарите е нищожно
http://www.investor.bg/analizi/85/a/...andata,152110/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
давай доларееее
мечки има ли за голямата корекция![]()
Аз си прибрах 10 пипсаот късата ,
да не остана и без тях
======================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То всичкото хубаво, ама.......аз не съм пушач и никога не съм бил. Но навремето купувах на баща ми Виктори за 1.60 от магазин. Сега май е към 5 лв. Е всичкия тоя акциз в чий джоб е отишъл. Здравеопазването все повече затъва и хората все повече пушат. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ!!!А кой ще спре контрабандата - Нелегалната търговия с цигари възлиза на над 1 млрд. лв., твърди бизнесът. На този фон заловеното количество от митничарите е нищожно
http://www.investor.bg/analizi/85/a/...andata,152110/![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Защо мислите е този вой за пушенето по заведенията. От 40 % пушачи за няма и година са се отказали 10% от тях или с 4% по-малко от населението от пушенето. Още 2-3 години и 1-2 студени зими и съвсем ще намалее процента. А с тази контрабанда се пълнят де що партийни каси има и не само.
Най-добре за кукловодите е да се пуши масово и да са скъпи цигарите, та да върви контрабандата с милиарди.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
A после от къде пари за бюджета на тия 1 млрд. лв знаеш ли колко ддс и акцизи се плащат.То всичкото хубаво, ама.......аз не съм пушач и никога не съм бил. Но навремето купувах на баща ми Виктори за 1.60 от магазин. Сега май е към 5 лв. Е всичкия тоя акциз в чий джоб е отишъл. Здравеопазването все повече затъва и хората все повече пушат. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ!!!
коствените данъци и в частност акциза крепят бюджета… ако имаме 1 млрд. контрабанда за какъв бюджет и за каква държава говорим изобщо….То всичкото хубаво, ама.......аз не съм пушач и никога не съм бил. Но навремето купувах на баща ми Виктори за 1.60 от магазин. Сега май е към 5 лв. Е всичкия тоя акциз в чий джоб е отишъл. Здравеопазването все повече затъва и хората все повече пушат. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ!!!
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Спорен ви ден.
.............
Контрабанда, крадени цигари оттук от предприятиета, сега много модно и гледам много хора си носят и си свиват цигарите.
А че контрабандата яко се покровителства е ясно, то тез тирове как преминават как се съхранява стоката ,как се продава има толкова много уязвими звена по веригата, дето без чадър досега всичко да е изгърмяло.
----------
Верно ли Деян Пеевски е станал шеф на ДАНС, направо не вярвам на ушите си.
КинО (14-06-2013)