РЕДЕЕЕЕЕ....намирисва ми на връх на голям РЕЙНДЖ дет на чака следващите дни !
По случай това продадох еврака от 1,3309 със стоп ЛЕГЕНДАРНОТО![]()
![]()
![]()
РЕДЕЕЕЕЕ....намирисва ми на връх на голям РЕЙНДЖ дет на чака следващите дни !
По случай това продадох еврака от 1,3309 със стоп ЛЕГЕНДАРНОТО![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Ти пък си случила ден да отвориш грешна позиция на йески крос
300-400 пипа катерене за йените
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешно е това БАБО МЕЦО!!!
Грешно е, че на тия нива няма
начин ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333
да не се осъществи !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (11-06-2013)
Ади..ади...Точно преди новата година бяхме на същите нива....Толкоз го мъчехме тогаз тва 1,3333 и не го даде....На следващата година го даде![]()
![]()
Дали сега пак няма да го мъчим и да го оставим за ДОГОДИНА !![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
КинО (11-06-2013)
Следващи съпротиви са @3354 и @3428
подкрепи @3237 , @3223 , @3176, @3101![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
подкрепа аз намерих... в суджук орехите....съпротива ми оказва третата бира бекс...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
браво джей двама сме ама аз не съм на орехите а на някаква луканказа сега съпротива не съм срещнал ако има ще уведомявам
![]()
JaY_Z (11-06-2013)