REDA (11-06-2013)
април и май беше, но последните пъти като прехвърлям не е автоматично, нещо са сменили системата, но съм оптимист щото миналия вторник ми забавиха плащане към картата с два дена, но ги преведоха след като писах на виолета тодорова по скайп, съпортна ми , одеве пак и писах, да ги натисне онея в Русията![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако теглиш често започват да бавят .......................поне аз това съм забелязал и периода става все по дълъг ако и сумите растат
.................................................. .................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам по телефон може ли ? С девойките предпочитам да говоря директноаприл и май беше, но последните пъти като прехвърлям не е автоматично, нещо са сменили системата, но съм оптимист щото миналия вторник ми забавиха плащане към картата с два дена, но ги преведоха след като писах на виолета тодорова по скайп, съпортна ми , одеве пак и писах, да ги натисне онея в РусиятаТи чувал ли си я ? Има ли хубав глас ?
Аз как да и пиша на Виолетааприл и май беше, но последните пъти като прехвърлям не е автоматично, нещо са сменили системата, но съм оптимист щото миналия вторник ми забавиха плащане към картата с два дена, но ги преведоха след като писах на виолета тодорова по скайп, съпортна ми , одеве пак и писах, да ги натисне онея в Русията----------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-06-2013)
Sincerely yours, angel malinski
Customer relations manager
Yahoo: angelmalinski@yahoo.com
Phone: +359887137533
Toll-free: 0800 800 04(Mon-Fri 10-19 GMT+2) for Bulgaria
angel.malinski@eu.instaforex.com
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?