нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Странен ник чадо,
стигането му до тук не е изненада.
Изненада е близо 200 пипа днес.
Той РЕДА усети таз работа и още
сутринта повдигна очакванията си
за движение от 1,3147 на 1,3194.
Еххххх само да знаеше за това
1,3277 малииии![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ШЕФЕ, те мойте картинки странни, ама не лъжат
та... да беше го стискал туй дълго 200 пиксела кой ти ги дава?
----------
жълт картон имаш тииииииииииии от мен,да знаеш
изостави ме като Мариус Куркински да си пиша в темата за евро Яна
и не ме подкрепяш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
REDA (06-06-2013)
Не съ ядосвам бре ПРАСЬО !!!
Айде взе ми един лимит на 1,3291!!!
Късам по малко.
Вече се искушавам да думна
едно голяма за ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333
Ще е грешка май.
Такова каване не помня дали е имало???
ПРАСЬО???