Взе ми лимитчето на флагчето и сега ще кротувам.................................. ........
Взе ми лимитчето на флагчето и сега ще кротувам.................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Novak (04-06-2013)
Ами те флагчетата си дават по някой пипс...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До тук много добре, лека полека нагоре - но до кога ли ?![]()
Няма никакво съмнение
Резултата е недвузначен 150 на 25.
Който не разбира, проблема е в неговия цифров приемник.
Бачо, ще трошим ли 1.3090 или ще се сурнем за 1.30????
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ще Абса ще !!!
Ей го на на 1,3095 го имаме веке !!!![]()
Ейго тръгна орева
спри да ревеш,тръгна да ти вземе лимита
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Привижда ми са и ми са причува един шиш до 1.3065 и от там рязко нагоре, ама а да видим... Дано не ми вземе нулевия стоп
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
tanq1307 (04-06-2013)
Не знам дали еврака е силен или по-скоро долара нещо изостава (особено след очакване а отрицателен баланс в 15:30ч. ), но дано продължим да печелим !
Хвани бика за рогатааааа![]()