Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
1.2957х - дали тука не формира сигнал по 9/30 за добавка към късаците - моля, експертите за мнение
Само още 5 минутки
----------
Нееее, не било такова, добре че се въздържах
Давай Доларе.... сам си говоря вече - може да са е бъгнал форума, ..... или пък аз
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
...и у наше село сме на долари.....)))))))))
само баба Пена кара на вони)))
УДРИИИИИИИИИИИИИИИ...........))))))))))
КинО чадо,
няма вътък по това време,
че сал едни американци останаха,
но и те в момента са на тема пукница !!!![]()
КинО (31-05-2013)
МАИ ВРЕМЕ Е ЗА НАЗДРАВЕ,,,,,,,,,,,,
.................................................. .................................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Наздраве:beer:
, ама който си е дома - който съм на работа ----чааааак кат се прЕберъ
И затва оДвреме навреме поглеждам графиките - пък и нека тряа да приключваме майския спам![]()
Tва е капанче, магураджии...... таман ша си налейте ракийката и ше изригне гадинката..... ама на къде?
Аз съм с дълги сериозен обем от 1.2970 и ако се появи некоя гризли...... ще боли![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.