Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (31-05-2013)
Купихте ли си от 1.3018 ?![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!! 1.3098 !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте....
като за начало честито ми поредна нулирана сметка и успех с новата....дано се науча да слагам стопове))))
Успешен ден на всички))))))
Здравей и на теб, ама таков анещо не е за честито и за смях
лоша италианска безработица, юрото не мърда.... Реда ще вземе да познае за сентимента....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (31-05-2013)
Не е лоша, а направо е потресаваща !!!!
Италия е голяма държава и повишаване на
безработица с половин процент на месец е
направо зловещо, че са много ХОРА !!!
Сантимента е ЯВЕН, обаче сега в 12 часа пак ще се
чудят как да ги кощисат данните, че да има измама !!!![]()
Какъв половин %, направо 0.7, ревизираха и предния месец с 0.2 нагоре.
Аз влезнах на еврака лонг. Кофри цена, ама да затворя седмицата.
1.3035 , стоп 1.3015, цел 1.3090.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (31-05-2013)
1. Там в него район е кака ЕМА 240 , а аз си я гледам и се сприятелих с нея по мой особен начин с комбинация с друга кака
2. На 1.3015 имах седмична съпротива, която вчера я взехме и днес очаквах да е подкрепа, а седмичната подкрепа е по-силна от дневна или часова
3. Там биха си сложили плюсовите стоповете алапугите и както винаги става взима ги до няколко пипса и обръща
4. Сутринта контекста ми изглеждаше много бичи и на същото място де ти влезе дълъг, влязох и аз...сега контекста отново ми изглежда бичи.
5. На дневна имаме 2 хубави зелени свещи и очаквам финална 3-та пак зелена.
Тва е![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
GGBG (31-05-2013), kozoderski (31-05-2013)