И ти ли си на принципа петък ден на майстора, понеделник е рано още, вторник е много волатилен, сряда дай да пропуснем, да не се минем, а четвъртък го пишеш в графата" а бе то цяла седмица нищо не съм направил, та баш днес ли" и айде, и него неработен го даваш![]()
Nasko (24-05-2013)
хи-хи... те това ми прилича тук на един съфорумец днес това,утре онова
па некои гледаме гледаме,дебнем с месеци и като вземем че се изпикаме срещу ветъра и ела ни гледай сеира
мъка от всякъде
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ми то реално вси сме един дол дренки
все майстори от класа с необходимите знания,умения и компетенции
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Oleg (24-05-2013)
ми то ликвидност ама ако системата им за плащане има някакъв комуникационен проблем и ти отхвърли плащането,и в същото време сумата остане блокирана ела да видиш колко е приятно
пайпал дъра бъра
банков превод дерат здраво от бг страна 25 долара от другата страна дърпат още толкова и ииии... 5 дни докато пристигне тоя превод
все едно да ги залепя на костенурка и да й дам ясни указания- го ту Лондон
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро.
Този месец не мога да се похваля с нищо. Кофти период. Месеца тръгна добре. Първата седмица си направих теглене. И след туй нещата тръгнаха на зле. Сега трябва да възстановявам. Но има време до края на месеца.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пожелавам ти , другия месец да има с какво да се похвалиш......................