Уфффф...... ся картинки ли да рисувам.........
От 17-ти е бичия тренд ........
----------
На север, брееееее
На север, че съм ангажирал сички метеоролози 3 дни убаво време да ми осигурят за морето, ама и форексо требе се отчете......че там харч, харч .....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
От 17-ти, но сме на 50-на пипа от дъното,
а КАКА 200 остана нейде във висините !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Маааму,де отиди ш.баният бичи тренд????
Хей,2666,здравеееей,здравей!![]()
Фибо....мибо....грънци
Ще има ли днес бичи тренд или квото беше беше за днес ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta, Май няма, но само за тази вечер..... но тренда си е бичи !
.................................................. .................................................. .
Крави ли, телета ли не щеш......днес е наистина ужасен ден за търговия. Доволен съм, че на никоя нива нямах сигнал за вход и поне си спестих доста негативни емоции и си пийнах биричката с удоволствиеГолямо разкикерчване беше, който спечели - ЧЕСТИТО! Който загубил - дано да е малко и до края на седмицата най-късно поне да го върне
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
A стига де !!!
Все едно слушам Дизела.
То таз вечер или най-късно в края на
ноща сигур ще е под дъното и не
искам да чувам пак за бичи тренд !!!![]()
На седмична база си е бичи, жалко че на повечето от нас ни липсва търпение и искаме да търгуваме и печелим в рамките на деня !
Някой път прибързвам със заключенията и това ме изяжда![]()
Последна редакция от plovcity : 22-05-2013 на 21:03