Последна редакция от trymetryme : 19-05-2013 на 12:00
Нека да има, само да не са шишове, а добри движения
..................................................
другата седмица ще си покаже .хайде аз излизам ,че времето е супер
.................................................. .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Получават се, но ако си от правилната страна на шиша ............................![]()
Да, но соматохата не ми харесва, когато я има на пазара ...
Привет, колеги
Мен още ми е морско
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.