Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Аз на щерката предишния го носих да го почистат - едно одялце извадиха от радиатора
Като параметри още е актуален, ама прави същите неща - рестарт изненада...
Това два различни туула ли са
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (07-05-2013)
И мен ми се чини, че в радиаторите е проблема и май ще вадя отвертките за по-крута интервенция.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Одобрявам!!!
Метни го в някой сервиз преди
окончателно да го пенсионираш.
Ще го почистят, ще му пуснат
разни мемори тестове и подобни,
и ще е ясно кое какво !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (07-05-2013)
да това са програмки за мониторинг...две различни са но като функционалност са идентични...с тях може да се погледнат температурите на процесора, чипа на видеото....оборотите на перката...и де се сравнят с нормалните да се види там дали няма отклонение...рестарта може и да е проблем от рам паметта...може да са запрашени и като се затоплят да правят грешки....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КинО (07-05-2013)
От личен опит най-често рестартира от загряване. Сега се позатопли и ако имаш някой затлачен вентилатор, примерно на процесора, и готово. Можеш и сам да си го почистиш, само не губи болтчета, а в сервиз сигурно ще е 10-на лева. Не е нищо сложно.
----------
Индексите си отиграват още сваляне на лихвите. Такива недвузначни движения само това може да значат.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Кино ти нали търгуваше с Armadaкак е изпълнението при тях и плащат ли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сега ше ги пробвам - аз си мисля, че е от куплунга на захранването, а батериятада това са програмки за мониторинг...две различни са но като функционалност са идентични...с тях може да се погледнат температурите на процесора, чипа на видеото....оборотите на перката...и де се сравнят с нормалните да се види там дали няма отклонение...рестарта може и да е проблем от рам паметта...може да са запрашени и като се затоплят да правят грешки....е из великите ловни полета
Ама за десктоп е идЯлен, У8 ври кат пушка
REDA (07-05-2013)
Цък, бъркаш ме - на Алпари имах сметка - ама кипърското ... и там нямаше теглене през кредитна карта и веднъж на някъв фундамент ме трясна КОЛА с главно К, О, Л и А
А бях я докарал докъм 9хх долара
Ся в английското Алпари искат голяма вноска![]()