Sell in may and GO away
тъ... май това е тактиката
щото хамериканците веч тръгват да се разхождат насам натам и им трябва скъпичък долар
Sell in may and GO away
тъ... май това е тактиката
щото хамериканците веч тръгват да се разхождат насам натам и им трябва скъпичък долар
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ти си знаеш,мисля да погледам без да влизам в сделка тази седмица
от време на време ще хвърлям по едно око
нещо ми втръсна тоя форекс, май ще си дам мънинко почивка
То докато се появи Драги ехехее .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
з аз съм безмълвен
:resp ect:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG, Джиджи...... всяко нещо с времето си. Докато се оглеждаме назад колко сме били велики, изпускаме настоящето......
Мога ти постна много факти, че Пловдив е един от най-древните градове в Европа, но какво от това???
Oleg (05-05-2013)
GGBG,
ти да нямаш имен ден след малко?
тези GG да нямат нещо общо
пуснах си уеб-демото на бенча да следя за гап но то голям спеч
я дай жокер ...нали е тръгнало ?
1,31151