Според мен 2915 бе тествано и вече е минало. Бик съм от петък и дано няма гап тая вечер в грешната (за мен) посока![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не..разграничавам гието ти нещо за Апостол Йоан ... , да не би да бъркаш разпване с възкръсване ???
http://vbox7.com/play:283db787Знам едно Руми, тази книга е написана така, че даде отговор на всяко съмнение. Затова е гениална и е бестселър №1 в цял свят
......но са само думи, приказка....няма научно доказани факти за божественост
За Пилат има доказателства, че е живял, но не и за Исус
Със същата увереност можем да обявим за реални лица, герои от приказките, които са поставяни в някаква реално съществувала действителност![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но нека спрем вече с Исус, защото не смятам нито да разклащам, нито да изпитвам вярата на някого
Споделих моите възгледи
----------
Бойко ще говори днес при Кеворкянможе и да е интересно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нека е само слух за бомбата и реалност за гапа
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
.................................................. ...........................................Със същата увереност можем да обявим за реални лица, герои от приказките, които са поставяни в някаква реално съществувала действителност
Щом Бойко ще говори, значи гап ще има ....
.................................................. ..