Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честит празник и на теб
А трудни са защото тогава, ако първо нямаш пари, наистина нямаш стойност и второ, само парите не са достатъчни. Тези имат и акъл доста над средният... в което е и чара, разбира се....като магнити са![]()
Но Фицката да каже, като по-запознат правилно ли съм разбрал или се бъркам от няколкото примера на които съм попадал.Фицката като виден опрашител на милионерки......
Всякакви съм срещал Олег и няма как да се дефинира правило![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (05-05-2013)
Честит и на тебЧестит празник и на теб
А трудни са защото тогава, ако първо нямаш пари, наистина нямаш стойност и второ, само парите не са достатъчни. Тези имат и акъл доста над средният... в което е и чара, разбира се....като магнити са![]()
Но Фицката да каже, като по-запознат правилно ли съм разбрал или се бъркам от няколкото примера на които съм попадал.
Зависи си от човека Олег, Фицката правилно е казал, всякви ги и има![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (05-05-2013)
,............ Събуждаш се сутрин, изправяш се пред огледалото и се чудиш :
- Тоя конец дето виси от устата ми дали е от чая снощи или.......![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Тиа младоци нищо не вдяват
.................................................. .........................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.