Oleg, Душевния комфорт с бог се постига чрез смирение и прекланяне на глава.... Е, това на мен некси не ми пасва![]()
Oleg, Душевния комфорт с бог се постига чрез смирение и прекланяне на глава.... Е, това на мен некси не ми пасва![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
plovcity , Mrakat e bezdanen , za koito iska da si ostane v nego ...
tolkova bukvalno da se izkazva6 , ne sam predpolagala no....
ako trqbva i az da sam bukvalna ,shte kaja , 6te se potap4e vsi4ko , koeto trqbva da bade potapkano![]()
ama ti verno si dosta zabluden .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (05-05-2013)
Противоречиш си, но няма да встъпвам в тео-спорове
.................................................. .................................................. ......
Руми честит празникще се съгласиш ли, че божествените книги(независимо за коя религия говорим) са писани от много добри , ама наистина много добри познавачи на човешката психика, а не от антични журналисти
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (05-05-2013)