Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (05-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е ясно, и Ганя също, и Карнеги, и повечето интелигентни милионери ...
обаче спазването на църковните обичаи е нещо коренно различно от вярата![]()
Ха добро утро отнововече се събудих щот довечера няма да можим да спим ако продължим
Нека обясня защо не мога да бъда "подлъган" и приобщен към вярата
Не одобрявам че в името на бог и с божието име на уста са затрити милиони люде по светаОтнемането на човешки живот в името на идол или култ е най-идиотското и хипокритско извинение за най-тежкото человеческо престъпление
Ако приема и започна да почитам християнството, то трябва да му простя и убийствата на милиони извършени през вековете. По презумция трябва да простим и на такива като Осама....е аз не искам и няма да го направя
п.п. Пак казвам, че всеки може да вярва в каквото си пожелае, ако не вреди на останалите .![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
plovcity (05-05-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да бе, да..... вършил е божието дело, ама друг път......
Като му ударят шамар, никога не си е подавал и другата буза
Ако е имал две ризи, никога не давал едната на когото и да е..
няма изброявам повече
----------
RyMu,
Ндааамммм..... унищожавай всичко, що надигне глава........ГЛАВА 1.
19. Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
27. ала Бог избра онова, що е безумно на тоя свят, за да посрами мъдрите; Бог избра онова, що е слабо на тоя свят, за да посрами силните;
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Че като вършиш божието дело, не означава и да си серсем![]()
А и душевният комфорт дали с вяра в Бог или нещо друго, няма особено значение, стига да се постига.
Аз също не съм религиозен и подкрепям това което каза фицката за убийствата, но също така не съм против и премахването на тези които пречат по някакъв начин на една по-добра идея. Макар, че не винаги идеята е по-добра, но това е отделен въпрос.