Уж ние сме им работодателите и им плащаме (с данъците си) да работят за нас, а стигнахме до там да им просим милостиня.
Уж ние сме им работодателите и им плащаме (с данъците си) да работят за нас, а стигнахме до там да им просим милостиня.
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!
Фицка, защо последно време пишеш човек с главно Ч, от какво е инспирирано - сложна дума, ама в такава дискусия се някак требе да се включим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-05-2013)
Бе данъци не се плащат толкова, колкото си мислиша милостиня едва ли някой им иска, защото хората знаят, че няма кой да им даде
Защо сума ти народ, които се нуждаят от спъки лечения, събират пари чрез разни медийни кампании
защото държавата им отказва полагащата им се "милостиня"
Това го няма в Европа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Винаги съм го писал с главна букваубягнало ти е
а защо....ами защото ако човек е наистина Човек, то си е заслужил уважението да бъде писан с главна буква
А за мен на прима виста всички човеци са Човеци
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
нема да ги величаеш
ти си жиотно като мен................. и групата е голяма
и ще им покажем че от човеци са забравили да еволюират в хора
а нии хората признаваме за господари на човеци и животни![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
фицката (03-05-2013)
Две са причините според менБе данъци не се плащат толкова, колкото си мислиша милостиня едва ли някой им иска, защото хората знаят, че няма кой да им даде
Защо сума ти народ, които се нуждаят от спъки лечения, събират пари чрез разни медийни кампании
защото държавата им отказва полагащата им се "милостиня"
Това го няма в Европа
1. Малко са парите, но не се и разходват както трябва, че да има и за повече неща.
2.Срещу 16-20лв месечно няма как да очакваш всичко да ти се поема.
П.с. Сигурно и преди съм писала от няколко години съм си направила здравна застраховка, покрива ми почти всичко и е към 300лв годишно някъде.
Досега ми се е налагало два пъти да я ползвам са счупен крак и рехабилитиция и дефакто съм си покрила платено вече като здравна услуга.
Говорила съм с много приятели , е- то хубаво, ама сега триста лева, а пък като се наложи всичко почва да пищи че много скъпи леченията.
А за управлението на бюджета как една токуда може да печели и други частни болници да не цитирам, а пък държавната не може, значи е сглешено управлението.
Грешките са много Новак, а малоумното управление е съчетано и с поголовни кражбиЧервеният кръст нали е международна организация
защо в Испания на един неосигурен и НЕЛЕГАЛЕН африканец червеният кръст може да поеме разходите за лечение, а в БГ не може
![]()
Явно е така, аз за това болднатото имаш един дълбок поклон от мен![]()
Народопсихология.
Ще ти разкажа нещо.
Майка ми като се пенсионира и не я свърташе- реши да бъда доброволка в един център към една фондация за деца с церебрална парализа.
Отказа се на третия месец, заради другите доброволци, кой да свие тоалетната хартия, от хранат ана децата да се вземе за вкъщи и ред такива
Хем искаше да продължи, хем не можеше с тия хора да се занимава и се отказа.