не, май не са го включили, Хипотетично си прав, но на практика няма как да стане мисля.
не, май не са го включили, Хипотетично си прав, но на практика няма как да стане мисля.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що да нямакак може политическа сила да наеме певци например, на които плаща, за да пеят в тяхна подкрепа
така може и да наеме фенове, които да подкрепят партията за срок от 4 години
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тия фенове са членовете дето плащат членски внос и срещу гласа си някои се пласират и други неща да намажат, редовия гласоподавател нищо не може го огрее.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой говори за моя и твоя глас в момента бреРазискваме принципно въпроса...със сигурност в БГ има няколко десетки хиляди, които само чакат някой да им предложи
----------
Ама ти сега размивашговорим за това да не се нарушава закона, плащайки за глас
членовете са си членове, а останалите са тип клакъори, мажоретки....,които са наети за период от време
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хм, то и сега го има по време на кампанията, дали може да стане за целия мандат, не е правено досега, ама едва ли някому е хрумнало.
Мен ся дерта ми е за дългата дет я имам от 1.3122 със сериозен обем...... дали нема ми развали успеха днес, че деня беше берекет!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ако му хрумне на някой ще го оформят сигурно не като плащане за глас, а нещо от типа на промотърите, феновете и прочие на граждански договор да речем, правиш еди какво си ние ти плащаме еднократно еди колко си.
фицката (03-05-2013)
Ето че се разбрахмеНякой ако го направи, да ми кажете...че да си търся моето
![]()