това е добре много, то сега избор има сигурно поради кризата и голямото предлагане
само града не съм си избрал Коцето за Валенсия се е навил, требе през гугъла да порова за инфо някъде по-спокойно, да не е прекалена лудница
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А испански знаеш ли ? Като си живял във Франция, френски понаучи ли ?
Ми Валенсия не е на Коста дел СолНа 600 км от тука е
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
френския го знам от бг щото съм завършил езикова гимназия с френски 5 години, испанския един курс требе изкарам иначе е доста близък до френския граматически , няма да е голям проблем с комбинация от френския
----------
може, не съм запознат изобщо трябва малко картата да отворя да видя в гугъла![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно е товадори и много близки думи има
но си трябва учене
Щом си завършил езикова и ти се отдават езиците, макс за 6 месеца ще говориш свободно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Браво на тебе, ти се оказа и учен човек, че си
Фицка, бях те питал и преди. Като гледах интервюта за Марбея, всичките говорят на английски или това е само за пристанището ? И всичко на около се прави, че не те разбира ?
в гимназията учихме и испански една година като свободно избираем и помня че граматически почти същия , много от думите се пишат като на френски но испанците ги четат всички, докато франсетата някой букви не ги четат само ги пишат, нали са специални
с времето и постепенно, за месец два няма да стане![]()
unas papas medianas.....porfavor...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Nasko (01-05-2013)
Блазя ви. Аз съм зле с езиците. Е, оправям се криво ляво. Ама не е както ми се иска!!
Фицка, би ли постнал снимка на еврото с причината поради която очакваш това? Мерси.На Фицката също му е празнично днес и смята да използва деня по предназначениеСлед 3 фигури при кабела и 2 предстоящи да се осъществят при еврото, мислим, че се полага малко заслужена почивка
Закуска,разходка,кино,обяд, дрямка...и после че го мислим как че свърши деня
Последна редакция от kmv : 01-05-2013 на 10:05
драгата (01-05-2013)