Аз вчера цял ден го играя този цирк, но най-много се нервирах тази сутрин като видях дългите ми от снощи: ударило ми стопчето и после отпрашило нагоре, а аз съм си спинкал и сънувал златни телци.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кристално ясноЩи обесня ХепиЗначи, ако си работил 1 година имаш право на 4 месеца паро ( 80% от заплатата, която си получавал) + 2 години минималната работна заплата ( 400 и няколко евро )
Това първото парото, ако имаш повече от 1 година трудов стаж, можеш да го получаваш до 2 години, като на всеки 6 месеца се намаля с 10 % и минимумът който може да вземаш е 60% от заплатата, която си получавал + 4 години минималната работна заплата
Дъли стана ясно- е как няма да имат финансови проблеми - тези са построили не социализъм, ами комунизъм, с тази забележка, че парата идва май от европата, демек, същото мазало като в гърция, кипър и т.н. Опитвам се да намеря някакъв смисъл във всички тези процеси, но нещо не ми се удава, засега
Тенкс, френд-че, за инфото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (25-04-2013)
фицката, случайно да имаш информация, къкв е процента на осигуровката върху заплатата за "безработица"? да се опитам да направя малко сметки докато чакаме да стане 14,30 - и белким нещо стане на пазара![]()
Зависи от категорията труд Хепи, но не знам колко е в момента
----------
Те затова реалната безработица е много по-малка от официалните данни, защото много испанци работят без договори и получават помощикристално ясно- е как няма да имат финансови проблеми - тези са построили не социализъм, ами комунизъм, с тази забележка, че парата идва май от европата, демек, същото мазало като в гърция, кипър и т.н. Опитвам се да намеря някакъв смисъл във всички тези процеси, но нещо не ми се удава, засега
Тенкс, френд-че, за инфото
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е те тия верно по-големи айдуци от нас ше излезнат, е*ати
А ний си ревем за нашия си социализъм.... пък техния мноооого по-як![]()
Фицка, готино инфо даде.
Абе видяхте ли как някой светна лампата в ГЕРБ и хлебарките се разбягаха.
Слушах сутринта Миро мършата, как се жалваше по тв-то, че Цветанов бил подслушвал всички министри. Ще се изпоядат тия мафиоти.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ок,
аз направих една проста сметчица- приемаме, че осигуровката е 6%. А заплатата е 2000 евро. месечна вноска - 120 евро, за година 1440 евро са внесени в бюджета.
След една година отива на борсата и получава: 80% от заплатата на месец - това е 1600 евро, за 4 месеца - 6400 евро. Губят се 5000 евро. За онези допълнителните, минималната заплата, въобще не говорим
Кой е този гений, който ги е измислил тез дивотии????А европа плаща
![]()
КинО (25-04-2013)
в този рейндж трябва да купуваш като падне долу и да продаваш като иде горе, само тогава ще си с близки стопове и ще има шанс, така ще е докато не избие на някъде..........................
Добре де, Царя нали от Шпанско дОди, не можа ли да имплементира и при нас тая схемаок,
аз направих една проста сметчица- приемаме, че осигуровката е 6%. А заплатата е 2000 евро. месечна вноска - 120 евро, за година 1440 евро са внесени в бюджета.
След една година отива на борсата и получава: 80% от заплатата на месец - това е 1600 евро, за 4 месеца - 6400 евро. Губят се 5000 евро. За онези допълнителните, минималната заплата, въобще не говорим
Кой е този гений, който ги е измислил тез дивотии????А европа плаща
Да точим и ний от Европата
Блага работа сме изтървалЕ![]()