Китайците са използвали сутрешния спад за покупка на еврото.
http://www.forexpf.ru/news/2013/04/2...situatsii.html
Китайците са използвали сутрешния спад за покупка на еврото.
http://www.forexpf.ru/news/2013/04/2...situatsii.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЯВно покрай празници волата във форумо пада драстично
----------
За ниския спред трябва да правиш определен оборот всеки месецАз имам днеска и утре да направя 128 лота оборот, че иначе излизам от тънката комисионна и сега следобеда ще падне голямо цъкане за по 1-2 пипа. Дано има волатилност .
Нещо много слабо се представих този месец откъм оборот. Добр поне, че индексите и йените дадоха здраво, та закърпихме профита .колко ти е спреда
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си правя оборота около 0.8-0.9 стандартно, но понякога със слиповете си идва и до два. Напослдък нещо няма слипове, което ме радва.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Дългата идея мисля, че продължава и в американската сесия. Да видим новините след малко как ще повлияят
----------
0.01% промяна в цената днес, поне засега де
![]()
Слагам 0-ев стоп, но махам лимита, че може и най-накрая да пропадне малко. Ще го дебна все пак около 1.2960.Добре де, това пазар ли е на еврото?
Баси цъканицата. Дългите ми от сутринта заминали докато тичах по задачи.
По мои сметки сега ни предстои слизане до ... 1.2952. Къси 1.3016, стоп 1.3038, цел 1.2960
Голяма обърквация на еврото се получава от наливането на швейцарската банка в евро/франк. Реално това крепи яко курса.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ко става акули трейдвате ли здраво
аз чакам ретест на 1.29600 да купувам![]()
Мъчи са да пробива надолу, ама все още не може като хората
.................................................. ......
Безинтересен ден до момента, нищо чудно пак за няколко минути да направят движение и да приключат с обемите за днес