bombe (18-04-2013)
Лош фундамент заваля от европата, според мен е въпрос на минути и евро/долар да го осъзнае. Аз ъм шорт със стоп над върха за деня.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ойрото не е невъзможен нов връхт....че дори и да подкара към подфигуретието....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bombe (18-04-2013)
Сега набира потенциал. Големите са пуснали мрежите и изчакват да се понапълнят. И тогава ще ги вадят.![]()
абре Бомбе....ти тоз дакс си го потрошил направо бре....браво....дано облажиш яката там...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз взех едни бързи 28 точки на 1/2 и останалото стоп на 0 на 3056.
Дау и Дакс са определено радост за окото и за портфейла.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?