Джей, в клина бях дълъг. Освен това бях по работа и с невероятен интерес проследих на телефона как печелившата ми позиция се превърна в ударен стопда ти кажа под секрет....днес е от дните дето даден сетъп изглежда много ясен....направо кристален....влизаш - стоп........за тва кат видиш сетъп бийш си два шамара и пущай на обратно...като пусне....излизай му още на върха...
ПП кат каза дакс....там един клин има...направо като по учебник....него не резна ли....
После видях, че е клин.
П.П. Предадох еврото. Тия бици се не отказват лесно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това като лафовете на хемусада ти кажа под секрет....днес е от дните дето даден сетъп изглежда много ясен....направо кристален....влизаш - стоп........за тва кат видиш сетъп бийш си два шамара и пущай на обратно...като пусне....излизай му още на върха...
ПП кат каза дакс....там един клин има...направо като по учебник....него не резна ли....
===========================
аз по принцип като се зарибя за нещо и се изкъртвам от игра...и после ми омръзва....танковете още не са ми омръзнали...ма като играя им усилвам звука...и то от те тътени....комшията дойде и вика спри са бе....кокошката ми спря да снася една седмица......пък да се заушвам не върви...що кат си стоя мирно и заведнъж кат почна да псувам и жената се стряска...и тя ще спре да снася...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
Какви танкове играеш ?аз по принцип като се зарибя за нещо и се изкъртвам от игра...и после ми омръзва....танковете още не са ми омръзнали...ма като играя им усилвам звука...и то от те тътени....комшията дойде и вика спри са бе....кокошката ми спря да снася една седмица......пък да се заушвам не върви...що кат си стоя мирно и заведнъж кат почна да псувам и жената се стряска...и тя ще спре да снася...
=================================
<< ordo ab chao >>
Oleg (18-04-2013)
рейнджа и тройна...и петорна експертиза да му направиш все рейндж си остава...
ПП на пет минутката като видя тези фитили на свещята и направо ми се драйфуни....на такъв пазар ми е почти невъзмжно да търгувам....пак по добре щото преди време пазаря ме добиваше от бой в такива дни....![]()
<< ordo ab chao >>
bombe (18-04-2013)
1.30911 ??? За лимит как ви са струва![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.