кешовицата се изнася с чували, ремаркета
.................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те като ги теглят КЕШ по банките ли ги държат ????
А дали много КЕШавица не се изпари в вечните
деливърижни полета тия дни????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кешовицата не може да се изпари, тя се връща при тоя дето я е нащракал на пц-то или не се връща, ама инфлацията го връща на всичко. Ние навлизаме пак в близост до дефлация, значи трябва да тче към ФЕД. Засега няма никакви индикации, но според мен скоро ще си кажат.
Аз смятам да се възползвам от еврото надолу
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ДАКСа нещо не мръдна надоле ....................................
каквото и да има ще го видим на графиката и ще влезнем, ако искат да печатат , да спират тяхна си работа![]()
Сега ще излезе някой идиот, и ще обясни, че лошите данни са вече отразени в цената.![]()
Днес на доста места в Англия бензина поевтиня с няколко пенса!!!???Кешовицата не може да се изпари, тя се връща при тоя дето я е нащракал на пц-то или не се връща, ама инфлацията го връща на всичко. Ние навлизаме пак в близост до дефлация, значи трябва да тче към ФЕД. Засега няма никакви индикации, но според мен скоро ще си кажат.
Аз смятам да се възползвам от еврото надолу
Аз съм къс на еврото от вчера, но нищо не се знае.
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!