Ъъъъ, бягаш по тъча... Ако правиш 0.5-1М на година не си ли богат?? (съвсем хипотетично)
Явно животът за граница от много време е успял да ти промени БГ мисленетоАз имам дефиниця на богат - ако влезеш в магазина за храна и не гледаш цените, значи си богат
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не бягам по тъча бре
Ама само от Форекс 1 М на година аз не знам как се правят, а и не съм видял някой който да ги прави
А за цените на храните е по-скоро средна класа
Когато спрат да те интересуват цените на автомобилите, тогава си мислим, моем да кажем, че сме богати
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (10-04-2013)
Ааааааааааааааааааааааааа аааааааа ТОВА БЕШЕ ДОБРО! Току що ми предефинира дефинициятаНе бягам по тъча бре
Ама само от Форекс 1 М на година аз не знам как се правят, а и не съм видял някой който да ги прави
А за цените на храните е по-скоро средна класа
Когато спрат да те интересуват цените на автомобилите, тогава си мислим, моем да кажем, че сме богати
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъ-ъ-ъм милионерчетата къде е лимита за дълго от 1.3100 със стоп на 1.3092 ???
1.31333 примерно ?
Язе 1 тлъст надник БГ-стански търся 30-40 доларЯ не поуече
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
MoneyMaker (10-04-2013)
Ми така е БомбеИмам приятели с по 3-4 автомобила и поне 2 от тях са си ги купили не защото им трябват, а защото им харесват
А аз като си купувах последният, исках друг, ама 60-70 К отгоре ми се видяха страшно много
Значи още не съм богат
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Моят е на 3136
Фицка, аз нямам такива приятели![]()
Последно знам, че имаше А6. Да не си я сменил?
babaMETZA (10-04-2013)
Аз го чакам да тества 1.3127. Това ниво е от много време добра съпротива. Дали ще го мине обаче не знам, възможно е и от там да тръгне надолу, правило го е![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
babaMETZA (10-04-2013)
Ееееее то тва отдавна го нямаС един ML се движа....ама повече със скутера бръмча
И вчера почнаха да асфалтират паркинга, па да се излезне от подземния гараж трябва да се мине от там. Те сложили бележка, ама аз не съм я видял и не дават да се отваря вратата на гаража. Исках да излезна с маторя, викат ми не може
Абе на гръб ше го взема и пак ше излезна, им викам аз. Накрая ми отвориха
![]()
bombe (10-04-2013)