Нощес ще говори Бернанке. И всички се услушват. Пълно мъртвило на пазара.
Нощес ще говори Бернанке. И всички се услушват. Пълно мъртвило на пазара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Никой не говори за търговия без лост, говоря, че сингъл сделка ми е по-малка от капитала, ако съм на 1/1, но имам понякога и по 10 сделки.
Да правя повече от 10 пипа на ден, но не ги правя с 1 сделка и знам , че не мога да ги правя само с 1 сделка.
3% не е безобразно, ако скалпиш нива по техника, имаш близък стоп, ок си. Аз рядко правя това, по-често търгувам посоки с добавка или две. Всеки си има неговия стил.
Това за поредните загуби, всеки знае какво прави, докато не му дойде на главата. Погледни си търговията, никога ли не си имал 5 поредни загуби, а 7, а 10?
За лотовете, най бих предпочел да взема 10 пипа с 200-300 лота, ама не искам да губя 10 пипа с толкова, а за всяка конкретна сделка шанса е 50.4% в полза на загубата срещу 49.6% в моя полза заради спреда при 100 пипа таргет/ стоп, при 10 пипа е 54 а 46 в моя вреда. А за минилотове, никой не говорим поне не и аз.
Пазарите имат едно качество и то се нарича обратимост. Заради многото участници на валутните пазари всяко ниво ще бъде повтаряно многократно с изключение на 2 критични. Това не е булка да я вземеш и после никой да не я иска (тука имаме необратимост) , при пазара имаме цикличност. Затова всяка една единична сделка е с отрицателно очакване, но поредици от сделки подчинени на дадени правила са вече с положително очакване.
Тези математически доводи които изтъкваш въобще не са верни. Вероятността първо не е в моя вреда и съм го доказал статистически, второ вероятността за успех е много над 50%, трето спреда е най-малкото което може да те бърка.
Поредните ги правех преди много време, вече такова нещо няма.
Пазара е цикличен, това е така, но вероятността за успех не се променя особено.
Разликата е, че има хора които могат да търгуват и знаят как да търгуват, и такива които си намират всевъзможни причини за да не търгуват, както пречки като спред и брокери, заради които все излизат на минус и търсят причината навсякъде другаде, но не и където е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Statev (08-04-2013)
За поредните, супер, вярваш си, минал си някакво ниво.Тези математически доводи които изтъкваш въобще не са верни. Вероятността първо не е в моя вреда и съм го доказал статистически, второ вероятността за успех е много над 50%, трето спреда е най-малкото което може да те бърка.
Поредните ги правех преди много време, вече такова нещо няма.
Пазара е цикличен, това е така, но вероятността за успех не се променя особено.
Разликата е, че има хора които могат да търгуват и знаят как да търгуват, и такива които си намират всевъзможни причини за да не търгуват, както пречки като спред и брокери, заради които все излизат на минус и търсят причината навсякъде другаде, но не и където е.
За спреда. Ако влизаш с 20 пипа стоп и имаш 2 пипа реален спред, шанса да си заминеш преди да спечелиш 20, надявам се можеш сам да си го сметнеш.
За мрънкащите и губещите. Има такива, които мрънкат, има и други, които изкарват пари. Да си ме чул да мрънкам![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg,
какво си доказал че не вденах??..............................
----------
а мен да сои ме чул да губя?......................................... ....................................За поредните, супер, вярваш си, минал си някакво ниво.
За спреда. Ако влизаш с 20 пипа стоп и имаш 2 пипа реален спред, шанса да си заминеш преди да спечелиш 20, надявам се можеш сам да си го сметнеш.
За мрънкащите и губещите. Има такива, които мрънкат, има и други, които изкарват пари. Да си ме чул да мрънкам
----------
много сериозни диспути................................
пускаите по един вход и засичаите
веднага се вижда кои крив и кои прав.......................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Стоповете ми рядко са над 10пипа, а средният профит от сделка е доста над 10пипа и се случва в доста над 50% от случаите.За поредните, супер, вярваш си, минал си някакво ниво.
За мрънкащите и губещите. Има такива, които мрънкат, има и други, които изкарват пари. Да си ме чул да мрънкам
А ти не си спрял да мрънкаш. Разпъваш огромни локуми само за да си внушиш, че правиш нещо.
Тези приказки за спреда и 49 срещу 51 ги коментираха програмистите които се бореха да бият спреда във форексфорума. Това не е търговия, а семкаджийска история.
Нищо не е доказал, освен че дрънка общи приказки . Той негови сделки и анализи не поства, а причините за това цитирам от негов коментар: "поради съображения за сигурност "Но щом твърди че е успял ,лошо няма , но предвид горе изложеното всеки сам може да си прави изводите
Да и един мармотСтоповете ми рядко са над 10пипа, а средният профит от сделка е доста над 10пипа и се случва в доста над 50% от случаите.
А ти не си спрял да мрънкаш. Разпъваш огромни локуми само за да си внушиш, че правиш нещо.
Тези приказки за спреда и 49 срещу 51 ги коментираха програмистите които се бореха да бият спреда във форексфорума. Това не е търговия, а семкаджийска история.
Ако това черното е вярно, ти трябваше да си най-богатия човек на света. Радвам се, че съм имал честта да говоря с тебе.
Нито имам нужда да си внушавам каквото и да било, нито да убеждавам някой в нещо. Говорех за принципни неща,
Успех
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Понеже нагази Олегче в тема за бондовете дето е видно че бърка нещата и си запя песента, че само с 10 пипса стоп се печели и няма друг вариант.
Няма лошо ако си е хванал някаква системка дето му пълни кинти, но това не означава че няма други начини.