Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (05-04-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ми ако имаш дължина примерно на ъпсуинг и в тоя същия ъпсуинг имаш Х к обем.....после даун суинг с едикакъв си обем.....и така имах идеята да проследявам парите(обемите) които преливат в отделните суингове....да видиш в къде се наливат....сигурно не ме разбра....горе доле като VSA само че не обем/кендъл ами обем/суинг....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Я си сподели системата тука да чуем сите и да ПОУМНЕЕМ!!!Решението е да се поумнее.....за жалост акъла е константа
Имам мега печелившата система, а забравям как да я използвам, докато я използвамТе такова нещо не очаквах. Това е все едно да забравиш как се кара кола, докато караш кола...... и като се сетя, че съм забравял какво се прави за да се угаси, след като съм спрял вече.....
Ще требе да почвам да пия гинко като гледам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тцми ако имаш дължина примерно на ъпсуинг и в тоя същия ъпсуинг имаш Х к обем.....после даун суинг с едикакъв си обем.....и така имах идеята да проследявам парите(обемите) които преливат в отделните суингове....да видиш в къде се наливат....сигурно не ме разбра....горе доле като VSA само че не обем/кендъл ами обем/суинг....важното е, че ти си го разбираш
снннннннннннннннннннннннн нннннннннн
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това звучи красиво...щото съвпада с мои калкулации за дневен екстремум....![]()
<< ordo ab chao >>
<< ordo ab chao >>
RyMu (05-04-2013)
Мале кво копане ме чака уйкенда.
Имам да посадя 60 орхови дръвчета. Ще видим дали ме бива за щеф на бригада команчи- копачи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
<< ordo ab chao >>