Тъй както винаги напрегната ситуация преди тоя Марио Драги ...![]()
Тъй както винаги напрегната ситуация преди тоя Марио Драги ...![]()
ами както казва колегата Фреш: Антилогично дълго на еврото на макс.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (04-04-2013)
Не сЪ ядосвай, Бачовото, няма как да знаем при това наливане през йената. Важното е, че не си загубил.ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"РЕДА счита за днеска, че първо курсо ще върви надоле
до малко под 1,28(1,27888). След това нагоре до към 1,2825-1,2844
След това по време на лихвите, Драги и амераканската
безработица да порасне до към 1,2925."
РЕДА се издразни одеве при пробива малко преди 11:00 часа,
че го беше разгадал цялото движение, а се поддаде на
емоции и не можа да искара стинки!!!
Айде !!!
----------
Мисля си за още един спайк на самата новина на лихвите надолу до 2770-60 и оттам.
Ей, така просто да ни е гадно да не си повярваме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
тия игли над 2800 на 5минути може ли да са капан и да изреже до 2820?
----------
2ч е графиката която ми показва че или сме за мноооого надолу или сме в реиндж вес още............................................ .............
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Въздържай се от позиции в момента.................................... .........
аз също смятам, че ще видим повторен тест на днешното дъно..ей така, да оберем стоповете на тези който са решили, че е дошло време за корекция...
затова все още се въздържам. ново дъно около 1,2780 обаче, ще ме вкара дълги със сигурност...
Само да поясня, на моята сметка нито на клиентска няма да влезна лонг на еврото долу на дъно, защото всичко седи много мечо.
Ако има бонусна , може , иначе пас и чакаме корекция на йените.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не се ядосвам въобще!!!
То сичко се повлече от йената, че там
влезнах с една минимална, а тя към 150 пипа.
След това гледах гледах видях късото, но
пак нещо не ми беше конфортно и пак
с не типична позиция късо. Аз само за едно
съжалявам, че не дооцених, че РМI-то е
за услуги, а те са по-податливи за падане при
свиване на икономиката и с това сбърках, че
очаквах друго. Дребни болки де !!!!![]()
alf (04-04-2013)
бонусна няма да има предполагам поне до утре.........................![]()