Вижте мамута какво пусна.Почнаха на ред
гтэээээээээээээээээээээээ эээээээээээээээээээ
The National Government are pushing a Cyprus-style solution to bank failure in New Zealand which will see small depositors lose some of their savings to fund big bank bailouts, the Green Party said today. Open Bank Resolution (OBR) is Finance Minister Bill English’s favoured option dealing with a major bank failure. If a bank fails under OBR, all depositors will have their savings reduced overnight to fund the bank’s bail out. “Bill English is proposing a Cyprus-style solution for managing bank failure here in New Zealand – a solution that will see small depositors lose some of their savings to fund big bank bailouts,” said Green Party Co-leader Dr Russel Norman.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса много далечни стоповете????
Тва даже са по-големи от новобранския
ми период. Направо се изумявам.
А позицията е доста голяма, ако
става въпрос за стандартни лотове !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе фицката къдей, неска с него викахме за йената - 121 пожелахме и светна преди малко. Ся пак повърна оДгоре - ама поставена цел - постигната цел![]()
Хаа, на теб ти е весело, щот не си виждал руските мафиоти в действие.
Тва е остров все пак, не е лодка кораб или подводница - кефи нагласата на руснаците да решават проблемите си:
"Руснаците заплашват да потопят острова, който се намира пред опасността от непредвидими последици. Страхът е осезаем, тъй като руснаци пристигат тук, водейки със себе си армия от телохранители, мутри и мафиоти. Кой ли директор на банка би се осмелил да начисли данъка от парите на руснака, когато може би го грози опасността от откос от Калашников?"
Симпатяги са...... ПичовеееееОоо, има от какво да ги е страх местните, ако го гласуват този законопроект, там ще се лее кръв. Сериозно го казвам. Заровили са си главите в пясъците като щрауси, затова не смеят да гласуват. И проблемът им е, че и да гласуват, и да не гласуват, все са пре,,ани.
![]()
КинО (19-03-2013)
Стандартни по 100к. Ами трябва да излизам, дори 2840 не очаквам да видим, но знам ли дали няма да се помъчат тука на спайкове. Пък мразя да седна да пия и да си зяпам телефона взирайки се в платформата.
Айде сполай ви и успех на всички купили, другите ша мъ извинявате.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (19-03-2013)
Аз на 2856 Фкарах една контра със стоп 9 пипа и викам ай да кажа, че съм Фанал дъното (къса имам със ТП на 28333 - търся алюзия с ЛЕГЕНДАРНОТО)...
А Абса хванал по-оддолу![]()
Бре,бре,милионерче ли си ,бре?То ясно,че ако става въпрос за инат все някога ще стане на твойта,ама се пита дей смисълът у цялата тая галимация?Ако ти остане капиталец де.![]()
Фибо....мибо....грънци
А наблизо, до "Халбите" след 20ч. се и пуши. Поне това си извоювахме в кварталното кафе. Нет бол.
П.П. Бира тоже.
Аз заради РЕДА, че не го знаех дали е успял да прибере, пък викахда изстрелвамкурса . Така хем той доволен, хем аз, всички доволни.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КинО (19-03-2013)