Одеве ми удари стопчето ама пак си пускам къса с по-голям стоп за през ноща и си лягам
Одеве ми удари стопчето ама пак си пускам къса с по-голям стоп за през ноща и си лягам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм нощна и ще го позяпам още малко. Макар че на 1ч се заформя двойно дъно... Колко ти е голям стопа, bota?
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Не можа да пробие ма 55 на дневна.Ще сложа отложена поръчка и ще огледам другите двойки за някой удобен вход.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз май ще дам един нощен караул, че деня беше лош
Приятна компания никога не отказвам, и без това неска една съдба споделяме
20 пипа средна работа
В последно време през ноща е трудно да изкараш по нещо, ама то иаз надежди храня
Последна редакция от privelege : 14-03-2012 на 00:56 Причина: merging
Мдам... пробвах на демо по метода на колегата hanuman. Пуснах отложено ордерче... Това на риъл никога не съм го правила, а и на демо нямам спомен! Ние дето сме като ранени самолети азиатците ли ще дебнем
Да не стане само Апокалипсис сега, че ще е егати погрома днеска!
bota, ти на какви ТФ търгуваш?
Последна редакция от privelege : 14-03-2012 на 00:57 Причина: merging
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
то ей сега като умре и чак в жилтите ще го роздвижат, но някой път нощно време дава страшни входове
Последна редакция от privelege : 14-03-2012 на 00:57 Причина: merging