Мамка му - прибра ми късите на +1.
Технически предстои атака на върха.
Мамка му - прибра ми късите на +1.
Технически предстои атака на върха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво ще има в Италия?
Обикновено преди срещи на високо равнище в ЕС еврото набира сили от някакво отчаяно очакване за чудодейни решения на евролидерите,след което на следващата седмица се срутва.Италия,Испания, Гърция,Кипър-все плашещи неща![]()
Фибо....мибо....грънци
Тук не трябвяше да пробива. Но ще го преживеем.[IMG]http://charts.mql5.com/1/154/eurusdv-h4-**start-corp.png[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай около 11.25 часа бг време, не бързай. ...................
----------
Не бързай, не бързай и аз селнах на 1.3044. Стоп 1.3090, таргет 1.29-
Сега да видим италианките ще се разберат ли нещо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
MoneyMaker (15-03-2013)
+1.1 стоп. Баххххххххххххх,,,,,,Е как ще ти забранявам като те дажа каня!!!
+++++++++++++++++++++
Бе тва последното направо на ГАП мязаше,,,,,
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
.................................................. .................
Ако са ми прави сметките, една камара фондове, всеки момент трябва започнат да бягат от европейските индекси.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Като гледам как се движим, днес май няма да е добър ден за скъсилите....................