РЕД...аммм какво правим с КАКА 200 на дневна ??? Че революционното ми сърце трепти ли трепти...Ама съм си вързал ръцете и не ща да барам повече...
![]()
РЕД...аммм какво правим с КАКА 200 на дневна ??? Че революционното ми сърце трепти ли трепти...Ама съм си вързал ръцете и не ща да барам повече...
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
@2880-@2840-@2790. Там някъде ще спре. НЕ по-рано. Мести стопчето на плюс и колкото пусне. НЕдей да контриш, щот ще изгубиш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rokobg (13-03-2013)
Хайде сега 1,29 и да приключватака вече по-друго изглеждат нещата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аииии ко да видим дъното дошло дето цела седмица го споменаваме
изненада ме...................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Хепи, ако е вярно, че е започнала пета вълна на низходящия тренд, няма да приключи дори на 29. По-скоро корекция за (4) от (V) и пак надолу. Пътят е или до 2840, или до 28. Преди малко споделих виждането си: мести стопчето на плюс и чакай да се развие вълната. Повече ще спечелиш, отколкото ако контриш. Като си на плюс, нямаш проблем.![]()
БАБО МЕЦО ба ли го!!!
Прочети последните два реда от
ПРОЦЕДИРАНЕТО от последните няколко дни!!!!
РЕДА пусна инженерно дълго да пробва тая
уж яка зона за подкрепа на еврото !!!![]()
babaMETZA (13-03-2013)
аз не се каня за дългиХепи, ако е вярно, че е започнала пета вълна на низходящия тренд, няма да приключи дори на 29. По-скоро корекция за (4) от (V) и пак надолу. Пътят е или до 2840, или до 28. Преди малко споделих виждането си: мести стопчето на плюс и чакай да се развие вълната. Повече ще спечелиш, отколкото ако контриш. Като си на плюс, нямаш проблем.просто се зарадвах, че вече излезнахме от неяснотата
![]()
ivaceda (13-03-2013)
ЖИУОТНИТЕ стига ПУКАХТЕ !!!!
Само ХОРАТА могат да го правят!!!
ЖИУОТНИТЕ МНОГО БЪРЗО РАЗВИВАТЕ ЦИРОЗА !!!!
РЕДА въвежда ПЪЛНА възбрана на ЖИУОТНИ
подвизаващи се в темата за ПРОЦЕДИРАНЕТО
да пият алкохолни напитки !!!!!![]()