Тук някой беше изпищял от тоя брокер с някакви зверски шишове, та незнам, пък и за 5 долара заслужава ли си.Кой тоз брокер,Дизелче, ...............................................
----------
Бих поразсъждавала по темата , че крайния радикализъм и сини, червени, бембени досега не е донесъл полза на тази държава, ама няма сми.
Надявах се протести да направят нещо в насока комуникация за решаване на проблемите на политическите сили, но гледам нещата пак вече почнаха да се измятат в посока, наште са по-добри и отричане на всичко останало, което не е градивно.
Та в тоя кратък ред на мисли няма какво да се сърдим.
http://www.tradefort.ws/clients/bonus/welcome_bonus/
дадоха ми 5 долара бонус понеделник, ги направих 50 долара та сега ги изтеглих, работят с пайнера, картите с които и инстата, ама там как наредих и няма 1 минута в картата, при инстата се чака че и такса взимат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази прозрачност - не върши никаква работа при едно неграмотно и крайно политизирано население, което се уповава единствено на личните си пристрастия, а по въпроса за енергетиката отскоро взех да чета, нито ми стана по -ясно освен в аспекта, всеки пишещ се за експерт много прозрачно защитава нечий интерес, досега не съм прочела или чула едно мнение, което в някаква цялост и конкретика без политиканстване да обхваща проблема - та за каква прозрачност въобще можем да си говорим като някакви клики всеки дърпа чергата си към него.Едно нещо ни трябва в таз държава, ама няма.
Ако протестите го постигнат, ще е чудо.
ПРОЗРАЧНОСТ, всеки правителствен договор , всеки анекс, всяка поправка да се качва в публична база данни и да ги задължим със закон. Ако някоя частна фирма протестира и иска конфеденциалност, няма да се работи с нея. Веднага далаверите ще влезнт в норма.
Защо, мислите, че НЕК няма 7 години отчет. Там минават колосални потоци и е лесно да се отклонява.
и аз го забелязвам още от сутринта ....................................
kypa (13-03-2013)
ОКИ. ДА речем, че съм съгласна. Повечето тук ще се съгласят с теб. Тогава за кого? Не каза нищо за Меди Доган, за Болен Лидеров, за Меглена Кунева. Или предпочташ гражданско управление на разни мунчовци от село Долно Нанагорнище? Дай твоята алтернатива, обоснови се и може да се съглася с теб.
Тук всеки отрича всичко и всички. Но никой не дава алтернатива. Това е проблем, не мислиш ли?
.///////////////////////
Хайде стига за политика, че е опасна тема.
Сега пак нагоре ли ще поемаме? Тоя рейндж дали ще има край?
Последна редакция от ivaceda : 13-03-2013 на 11:42
една къса от 1.3022 да видим 1.295000 че светнем ли днес![]()
Дърпа недърпа ала бала портокала,,,,,,Тази прозрачност - не върши никаква работа при едно неграмотно и крайно политизирано население, което се уповава единствено на личните си пристрастия, а по въпроса за енергетиката отскоро взех да чета, нито ми стана по -ясно освен в аспекта, всеки пишещ се за експерт много прозрачно защитава нечий интерес, досега не съм прочела или чула едно мнение, което в някаква цялост и конкретика без политиканстване да обхваща проблема - та за каква прозрачност въобще можем да си говорим като някакви клики всеки дърпа чергата си към него.
Ясно е, че се откраднати милиарди.
Ясно е, че едни другари са ги откраднали.
Ясно е, че същите другари се явяват
реални собственници на ерп-тата и си плащат
процент за табела. Ясно е, че са откраднали
голяма част от уж реализираните инвестиций.
Ясно е , че поне 7-8 млрд киловатчаса ток
се крадат физически на година.
КАКВО НЕ Е ЯСНО ?????![]()
от всички тез, само за Костов гласувах с вътрешно убеждение. За съжаление, както много други, останах разочарована. За другите (без Станишев и Правонов) съм гласувала "за по-малкото зло. Аз исках да наблегна на факта, че е много лесно да плюем, но първо трябва да си видим гьола, в който се въргаляме. 2009 точно тоз красавец с мишата джука ни постави да избираме между пожарникар и турчин, за да има мнозинство. Е за кого да гласуваме???? Така че, преди да приказваме, нека си видим първо напиканите гащимного цветусто се изразявам, но се надявам да не ми се сърдите.
![]()
А после, или някакво оправяне на проблема как да стане, гледам сега някакъв Гамизов се изказва, ами отдалече бие на някой дето не са му дали да хапне от баницата.Дърпа недърпа ала бала портокала,,,,,,
Ясно е, че се откраднати милиарди.
Ясно е, че едни другари са ги откраднали.
Ясно е, че същите другари се явяват
реални собственници на ерп-тата и си плащат
процент за табела. Ясно е, че са откраднали
голяма част от уж реализираните инвестиций.
Ясно е , че поне 7-8 млрд киловатчаса ток
се крадат физически на година.
КАКВО НЕ Е ЯСНО ?????
Имаме някакво крадливо минало в енергетиката,настояще дето се замазват неща, а какво ще се направи да има някакъв напредък в бъдеще, ще се позволи ли старите с нови никове да си развяват байряка или ще се прекрати - докато се отклонява вниманието към политически дрязги и радикализиране на политиката не мисля че нещо ще се промени.
Дали ще продължим да бъдем просто електорат обслужващ определена партия, която сме с ихаресали.