А добра ви вечер и наздраве, на печелившите, специално ДИЗЕЛЪТ - Честито.
Аз днес изядах хурката на Инстата - нооого насериозно зех среднощното дъно - удри куме ... и ся пактрупам бонусииии
А добра ви вечер и наздраве, на печелившите, специално ДИЗЕЛЪТ - Честито.
Аз днес изядах хурката на Инстата - нооого насериозно зех среднощното дъно - удри куме ... и ся пактрупам бонусииии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-03-2013)
то долу беше на кантар работата, даже по-скоро клонеше към пробив
ама някой удари едно рамо от някъде
наздраве пък другото ще се нареди някак си![]()
КинО (07-03-2013)
В държавата на калинките толкоз. Цари феноменална некомпетентност, в която няколко кукловода си правят каквото искат.Absfresh чадо,
съгласен съм с всико което казваш
и само не съм съгласен с това за територията.
Много съм мислил по въпроса и съм стигнал до
извода, че трябваше БНБ чрез механизма на МЗР
на банките към нея да ограничи кредетирането,
че да не се раздуе безумната идея да се строят
жилища в които няма кой да жювее !!!
Обаче много е хубаво да направиш едни 12-13 млрд
лефа приходи в бюджета от ДДС само, и изхарчиш излишъка без правила.
Това горното го казвам щото държавата ни е в борд и
реално нямаше кво да направи финансово, че борда
не позволява дефицити и единственното решение
за подпомагане на делевъриджа по строителството
и т.н. е държавата да вземе дълг.
Да вземе, но не се знаеше дали някой щеше да ни даде.
Пък и да вземе, след това некои другари да го изплющят
ЧАБОДЖИК и да го плащаме 20-30 години двойно и тройно
и нищо реално срещу него да няма.
Дето се вика МИЛА РОДНА КАРТИНКА.
Те така,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
За справка, виж ми подписа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
понеже ние все сме феномени....при нас тоя балон...не беше чак толко напомпан с банкови кредити....тука кредитите беха стокови....демек в натура/бартер....особено в строителството...а и не малко част от те дето купуваха имотите беха продали едни луди декари от баба и дедо за почти без пари....така че тука мащаба за добро или лошо помогна да не е по драматично положението....и наща бегетовица опоска кото може от бума за сметка на бизнеса и забавяне на кешовия оборот....както каза АБС-а....Absfresh чадо,
съгласен съм с всико което казваш
и само не съм съгласен с това за територията.
Много съм мислил по въпроса и съм стигнал до
извода, че трябваше БНБ чрез механизма на МЗР
на банките към нея да ограничи кредетирането,
че да не се раздуе безумната идея да се строят
жилища в които няма кой да жювее !!!
Обаче много е хубаво да направиш едни 12-13 млрд
лефа приходи в бюджета от ДДС само, и изхарчиш излишъка без правила.
Това горното го казвам щото държавата ни е в борд и
реално нямаше кво да направи финансово, че борда
не позволява дефицити и единственното решение
за подпомагане на делевъриджа по строителството
и т.н. е държавата да вземе дълг.
Да вземе, но не се знаеше дали някой щеше да ни даде.
Пък и да вземе, след това некои другари да го изплющят
ЧАБОДЖИК и да го плащаме 20-30 години двойно и тройно
и нищо реално срещу него да няма.
Дето се вика МИЛА РОДНА КАРТИНКА.
Те така,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
наздраве да обадя!!!
басмамата у махленското магазинче са пуснали биичка кайзер кен днес опуках 5-6 без да искам....кат гледам ще почна да събирам алумин...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КинО (07-03-2013)
Кучиииииииииии стой да тъ питамАве има ли някой испански отбор дет ги лупка сичките подред
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z,
яко кредити се напомпаха и хората и бизнеса, за наща липсваща икономика това е фатално, нема изплащане никога
той дребния бизнес масово фалира и останаха задължения към банки, държава
Нафтич, ти май си се умечтал яко. Както ги чертаеш тея неща за два дни искаш да изяде движение за 2 -3 седмици. Съмнява ме да стане - най-много утре на НФП да ти събере стопа...дори да е корекция трябва да се спре или на 1.316000 ако там пробие утре, отиваме на 1,325000 с опция за тест на 1.33040 това са нивата които могат да го спрат за нови дъна, оттук освен за корекция не би трябвало да върне
това мой анализ де, както прецениш така действай
https://www.tradingview.com/x/wz0egFBi/
на графиката така ги виждам нещата , зоната около 1.33040 ако се появят големи продавачи
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
всяка седмица имаме движения от по 250-300 пипа в една посока , нищо невъзмжно или извън пазара
това са средните свещи на седмична графика
ние днес 150 пипа навъртяхме и утре 100-120 пипа до вечерта и готова е седмичната свещ
1.29650-1.32650 мисля аз![]()