и на мен ми се иска вече дълги да пускам, но ще изчакам едно риск- събитие в 13:00 и след това….като ми се ще да изпълни довйно дъно на Н1
и на мен ми се иска вече дълги да пускам, но ще изчакам едно риск- събитие в 13:00 и след това….като ми се ще да изпълни довйно дъно на Н1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе пък фантазирам че пазаря отреагира вече на това риск събитиебръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммм м
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разкрачване, ама разкрачване - 7 пипса при AUD/USD при новини.И не знам дали бих го нарекла рядко - когато им трекне, по-точно на автоматичните настройки когато им трекне, защото мисля, че това се прави автоматично - при всяко по рязко движение... доколкото имам опит с тях, понеже там търгувам най-вече eur/usd и aud/usd. За еврото не е толкова фрапантно май, но и там съм имала случай да не мога да отворя/затворя сделка при по резки движения, защото ще съм сума ти пипсове назад. На демото не знам дали ги правят тези номера. И от лихвите не съм доволна - на trader.bg примерно са много по-малки, пък на Инстата въобще липсват при мен.
(Говорим за Делтасток, ако някой е изпуснал нишката.)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Забелязах нещо, което ми се струва важно: дивергенция на три дъна. Затворих късото, ще чакам да затвори 4 часовата свещ. Защото, ако бдобавък вземе че формира двойно дъно, оч
----------
Затворих късите, забелязах дивергениця на три дъна. Сега ще чакам да затвори 4 часовата свещ. Ако формира двойно дъно вдобавък на дивергенцията, почти сигурно е, че ще поеме на север.
![]()
И на трейдъра спреда е много голям,а за лихви хич не ги знам...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аве ДАКС-а дъли се опитва да формира неква голема кратуна![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Стига, моля ти се, трейдър.бг са измислени брокери. Там искаш да отвориш насрещна - те не ти отварят, а ти затварят вече отворената. Искаш да отвориш нова позиция, тарикатите ти осредняват цената с вече отворената и ти сливат позициите с предишната (предишните). Изобщо хитреците никога не са в загуба. Пък за смешната им платформа да не говорим. Думи нямам.Разкрачване, ама разкрачване - 7 пипса при AUD/USD при новини.И не знам дали бих го нарекла рядко - когато им трекне, по-точно на автоматичните настройки когато им трекне, защото мисля, че това се прави автоматично - при всяко по рязко движение... доколкото имам опит с тях, понеже там търгувам най-вече eur/usd и aud/usd. За еврото не е толкова фрапантно май, но и там съм имала случай да не мога да отворя/затворя сделка при по резки движения, защото ще съм сума ти пипсове назад. На демото не знам дали ги правят тези номера. И от лихвите не съм доволна - на trader.bg примерно са много по-малки, пък на Инстата въобще липсват при мен.
(Говорим за Делтасток, ако някой е изпуснал нишката.)
Човек трябва да е велик будала, че да стои при тях. Те бяха първите, от които се ретирах.
Между другото, живи ли са още? Напоследък не виждам в нета техни реклами. По едно време рекламираха много агресивно.
Така или иначе, от всички, които съм пробвала, задържах се на делтата. Засега нямам оплаквания, поне аз. За суапа - е, да, има го. Но в сравнение с мизерлъците на другите, през които минах, това се търпи. Ако държиш дългосрочна позиция, предполага се, че ще спечелиш достатъчно от нея, да не ти се свиди чак толкова суапа. Пък и той е само при сел. На бай няма никакъв суап.
фицката (01-03-2013)
Ива не съм сигурен, че това е критерий за измислен брокерСтига, моля ти се, трейдър.бг са измислени брокери. Там искаш да отвориш насрещна - те не ти отварят, а ти затварят вече отворената. Искаш да отвориш нова позиция, тарикатите ти осредняват цената с вече отворената и ти сливат позициите с предишната (предишните). Изобщо хитреците никога не са в загуба................Дори напротив
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (01-03-2013), Emil Enchev (01-03-2013)