Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
гледам нещо биковете се точат на мецаните...не само тук във форума , но и на графиката така ми рисува...затова стоп на късата на 1,3085 (-10п).........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Който иска тръпка да влиза,аз не пипам на такъв пазар.Сега умуват как да оберат стоповете и на удължилите и на скъсилите,така че не е баш 50:50![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък скъсих на 1.30675 и сложих стоп на 1.30735 , 6 пипа. С троен размер, да видим това триъгълниче по 1м ще го пробим ли.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (01-03-2013)
забележета как в обмена нановините започватда вадят теми от навталина
които нямат никаква реална основа.....................и не са актуални...........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
1 тик и 6 мин им трябваха да ме вземат. Нищо, пашата обича смелите, струваше си опита.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ади стадото тръгна, 1.316000 идем да те бутнем мощно мощно
да се готви 1.33040 за атака другата седмица![]()
Айде пак дълго от 3064.
.................................................. .......................................
ако говориш за коалицията Берлускони - Берсани, да, отдавна е отиграна тази тема и се чудя защо само подлъгват мечетата....
както и да е.... въпреки че , предусещам капана, аз си оставам мечи настроен. даже махам стопа на късата и ще използвам всяка възможност над 1,3080 да правя добавки....