Сега Ви оставям с пожелание за много печалби , като се потвърди дивергенцията ще я споделя .Все пак ще трябва да се поразтърсим из JOBS bg за тези анализатори , да им намериме нещо да могат да работят след като са уволнени![]()
Сега Ви оставям с пожелание за много печалби , като се потвърди дивергенцията ще я споделя .Все пак ще трябва да се поразтърсим из JOBS bg за тези анализатори , да им намериме нещо да могат да работят след като са уволнени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Veronika, Все си мисля, че индикаторите се прикачват към графиките или под тях. Просто и аз не виждам дивергенция, с по- популярните RSi и Моментум. Поне в класическия и вид. Нов връх/дъно/, без такъв на индикатора. Най-малкото нямаме ново дъно на дневна под 1.2974. Успех.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте и от мен,на Н1 образува бича дивергенция и изчаквам за добър вход.Засега съм отворил при канадеца селл и чакам да потвърди за да го натоваря.
compos sui
добро утро,гледам че моята дълга е ушила байряка,и вече ще чакам за нови входове...
Къса от 3181 да видим докъде ще го отнесе надолЕ.![]()
Купихте ли бре ?айде време беше ..вчера нали ви казах че ще търсим тест, цената пожела да тестне дънцето до 0,786 фибо на последното покачване което е нормално и очаквано ако беше станало снощи може би щеше да слезе още надолу !Дълги от 1,3187 стоп на 1,3177 първи таргет 1,3236 да видим ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
И аз съм с дълги ... вече е време да се вдига не вярвам да може да пробие надолу повече
Ти може да не вярваш но цената си знае работата за това са стоповете ..
п.п. сега очаквам около 3205 да видим малко зор най вероятно ще мине на второ четене от там ...
п.п.1 айде вънка съм с -3 пипа...картинката тотално е сменена ....айде наново чертане
Последна редакция от ef4e : 06-03-2012 на 11:36
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Аз си викам да ходим да затворим гапа. Нещо и мен ме хваща алчността, което не е добре. За да се предпазя от себе си слагам стоп на късата от вчера 1.3187 ,пък каквото даде.
П.П. Дотук оцеля, за няколко пипета![]()