Време е да потегляме нагоре
.................................................. .....
Време е да потегляме нагоре
.................................................. .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Днес американчетата ще се разиграят доста според мен![]()
ко става тука титли ли си раздавате бре....язе пак съм изпуснал...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Има доста ордери около това ниво. Нека не избързваме. Деня е дълъг!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (28-02-2013)
аз доналях към късите на 1.31220 още малко към сутрешните къси , пък да видим надолу колко има още до довечера
(1.305500 или 1.2985![]()
Време е да ходим към 1.32+![]()
какво ще кажете ? Знам, че е още рано, но засега добре държи 1.31000