как сте
удължих от 1.3100 стопа на 20 пипса плюс
утре сигурно ще има по-добри движения .....
.........................
как сте
удължих от 1.3100 стопа на 20 пипса плюс
утре сигурно ще има по-добри движения .....
.........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (27-02-2013)
Аз пък току-що затворих 2 дълги на 1,31427. Може и още нагоре да има и сигурно ще има, но опря в една предполагаема от мен съпротива на Н1/Н4 и предпочетох да се измета засега.
Мерси, добре сме, надяваме се и вие.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2013 на 23:30
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
здрасти Ели
на мен ми се показва тази съпротива на М30
ще го върне малко , може би някъде до 1.3100 там е дългата ми ,ама да видим .
радвам се ,че сте добре и аз бивам долу горе
----------
ама като цяло очаквам след падането до 1.31 да тръгва за 1.32 по сериозно![]()
...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (28-02-2013)
Аз въждам по сериозна съпротива на 1.3206-11.Но това вече на Н4.Дали ще стигне до там обаче е под въпрос.
и там има от падането на 25-ти точно в средата на движението 1.3180![]()
.................................................. .................
----------
поне така си мисля
.................................................. ..........................
И ние това очакваме.
здрасти Ели
на мен ми се показва тази съпротива на М30
ще го върне малко , може би някъде до 1.3100 там е дългата ми ,ама да видим .
радвам се ,че сте добре и аз бивам долу горе
----------
ама като цяло очаквам след падането до 1.31 да тръгва за 1.32 по сериозно![]()
...............................................Оказа се, че наистина е съпротива, това, което предполагах, сега ще търся вход от по-долу. Не сега, утре де... Можеше и ти да затвориш сега и да купиш от по-ниско или си решил инвестиционна да я правиш?
Че малко е несигурно положението все още.
Последна редакция от Eli2356 : 28-02-2013 на 00:15
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нее не ,има си стоп на 20 п. плюс е , като го вземе пак ще търсим удобния момент, разбира се
..........................................
----------
ами Ели от йената не взе ли нещо ,имаше хубави движения
.................................................. .
Eli2356 (28-02-2013)
Взимала съм някога и от йената, но тези дни само от AUD/USD + EUR/USD, понеже съм много заета с други неща и нямах време за търговия, а и проблеми с компютъра имах.
На йената хубавото движение й беше оня ден, като на всички останали де, скоро едва ли ще се повтори, но ще взимаме каквото пусне, какво да се прави...
Хайде лека ви нощ засега, че пак един куп задачи ме чакат утре.
----------
Все някога ще стигне и няма да е далече тоя момент според мен, освен ако не премахнат еврото тези дни. Сега най-важното е как и кога ще оправят италианското правителство, допълнителният срив последните дни се дължеше най-вече на този проблем.
trymetryme (28-02-2013)
да Берлускони изгони биковете , да видим кога ще се върнат
хаиде лека и от мен
утре повече
..........................
............................