Абе пак е възможно да се вземе някой друг пип
Абе пак е възможно да се вземе някой друг пип
Ще видим. Аз вече почти свикнах и претръпнах към идеята да се простя с 30тина пипсчета... Но ако пък пусне фъндък малко как ще се радвааам и утре ник`во влизане в 17ч. Да ми е за урок!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Кое му е лошото на влизането в 17ч.Аз избягвам след 19ч и понеже тогава се прибирам спрях да търгувам през деня,но ако съм на компа в 17ч няма да му простя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами видях че съм отворила в 18,30 почти позицията си... досега нито на демо, нито на измислените реални съм влизала следобед. Работното ми време (образно казано) свършва към 16-17. Защо днес се наврях на пазара по никое време не знам. Аз и без това само евро/долар цъкам.... даже не ги поглеждам другите валути. Паунда чат-пат го наглеждам... ама и той умря. Не ми харесват тези часове за търговия... Лично мнение е все пак!
Лично е но е вярно.Но след 18ч както ти си отворила.Стратегиите дето си ги пробвам често дават грешките си по това време.Ами видях че съм отворила в 18,30 почти позицията си... досега нито на демо, нито на измислените реални съм влизала следобед. Работното ми време (образно казано) свършва към 16-17. Защо днес се наврях на пазара по никое време не знам. Аз и без това само евро/долар цъкам.... даже не ги поглеждам другите валути. Паунда чат-пат го наглеждам... ама и той умря. Не ми харесват тези часове за търговия... Лично мнение е все пак!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами, hanuman, както казах, ще ми е за урок - и няма да боли малко![]()
![]()
Е, така е, ама си наруших всичките недоучени принципи одеве - за това се ядосвам повече. Да си бях направила нещата по моите си правила, да не се получи, как да е. Пазар! Ама сама да се набутам зорлен... при все, че тръгнах добре днес... Живи и здрави!![]()
Хем като съм успешна, и почва да ме хваща яд, че съм преценила добре нещата и е можело да го направя на риъла. Много са относителни нещата, колега! А и всяка търговия си е сама за себе си - това, че на демо съм успяла 3 пъти последователно не е никаква гаранция, че ще успея на риъла после. Тренингът си идва с риъла. Така мисля!